Târgu-Jiu: GALERIE FOTO / Pandurii n-au reuşit să treacă nici de Gloria Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: GALERIE FOTO / Pandurii n-au reuşit să treacă nici de Gloria Bistriţa
Târgu-Jiu: GALERIE FOTO / Pandurii n-au reuşit să treacă nici de Gloria Bistriţa

Pandurii rămân fără victorie de şapte etape după ce în această seară au remizat pe teren propriu în meciul cu Gloria Bistriţa, scorul final al partidei fiind 1-1. gazdele au deschis scorul în minutul 18 prin Keita, pandurii egalând în minutul 84 prin Tilincă.



Pandurii Târgu Jiu – Gloria Bistriţa 1-1 (0-1)
Stadion: Municipal; Spectatori: 3000
Pandurii: Stanca- Popete, Rusu, Chibulcutean, Cardoso - Dedu (Lazici 35), Stângă, Păcurar, Grecu (Hidişan 68) - Stromajer, Raskovic (Tilincă 30). Antrenor: Liviu Ciobotariu.
Gloria Bistriţa: Albuţ - Homei, Coroian, Ciucă, D. Sânmărtean - Keita (Negru 79), Iodi, L. Sânmărtean, Băjenaru (Enescu 60) - Hora (Săceanu 76), Borbely. Antrenor: Marian Pană.
Cartonaşe galbene: Rusu 72, Enescu 79 / Keita 27, Coroian 31, Hora 76, Negru 87
Arbitri: Paul Unimătan - Cătălin Savu, Liviu Ciubotariu

Pandurii au început mai slab partida din această seară de la Târgu Jiu fiind dominaţi din primele minute de Gloria. Pandurii au avut o primă ocazie de gol a lui Dedu care atrimis puţin peste poartă, raskovic fiind şi el aproape de a marca dar intrând cu umărul în piciorul portarului Albuţ. Accidentarea din minutul opt s-a dovedit a fi serioasă acesta cerând mai târziu schimbarea.
Keita s-a dovedit a fi cel mai periculos atacant al gazdelor reuşind să ajungă singur în careu în minutul 18 şutând în primă fază în portarul Stanca dar urmărind balonul respins în sus de acesta şi trimiţând apoi în poartă.

Au alergat după egalare

Pandurii au căutat apoi după egalarea dar fără succes până lapauză deşi Tilincă, intrat în minutul 30 în locul lui Raskovic, a ajuns mereu în faţa porţii, fiind însă deseori surpins în ofsaid. În minutul 34 s-a accidentat şi Dedu, care a suferit o disjuncţie la umăr, fiind schimbat cu Lazic. Cu un minut înainte de a se intra la cabine Tilincă a trecut  din nou pe lângă egalare. După o lovitură liberă executată de Păcurar de la 35 de metri, Stromajer a prelungit pentru Tilincă, acesta nereuşind să ajungă balonul la trei metri de poartă.

Tilincă a reuşit primul său gol în acest sezon

În partea a doua a meciului Pandurii au ieşit la joc ocaziile de poartă fiind numeroase, Tilincă ratând de două ori în primele zece minute, la fel şi Stromajer şi Păcurar. Golul egalării a fost precedat în minutul 75 de o altă ratare mare a lui Tilincă, care a ajuns în faţa porţii prea târziu la un balon ca a trecut pe traseul Lazic – Stromajer. Acesta nu a mai ratat însă în minutul 83 când a şutat de la colţul careului mic din alergare. 
Pandurii au încheiat încă un meci la egalitate şi reuşesc „performanţa” de a nu mai câştiga nici un meci de şapte etape.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite