Târgu-Jiu: Fraţii Vranjes, propuşi pentru probe la Pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Impresarul lui Martinovic, Zvonco Milojkovic, vrea să aducă doi bosniaci la Pandurii
Impresarul lui Martinovic, Zvonco Milojkovic, vrea să aducă doi bosniaci la Pandurii

Doi jucători bosniaci ar putea ajunge la Pandurii în luna ianuarie pentru a susţine probe de joc. Fraţii Ognjen şi Stoian Vranjes sunt unulfundaş dreapta iar cel de-al doilea mijlocaş stânga şi sunt propuşi de impresarul Zvonko Milojkovic.

Panduri ar putea să transfere în această iarnă doi jucători bosniaci care evoluează în echipa naţională. Fraţii Ognjen şi Stoian Vranjes au fost recomandaţi clubului gorjean de impresarul sârb Zvonko Milojkovic care i-a adus la Pandurii şi pe Martinovic sau Vranjkovic.

Fundaşul Vranjes are 20 de ani şi joacă la Steaua Roşie Belgrad

Ognjen Vranjes evoluează ca fundaş dreapta, dar şi fundaş central. "Are 20 de ani, este noul Nemanja Vidic al fotbalului din Bosnia. Ballotelli nu a mişcat în faţa lui la un meci cu Italia. Este un superfotbalist. Poate juca fundaş dreapta sau fundaş central de picior drept", şi-a lăudat impresarul Zvonko Milojkovic unul dintre jucători. Ognjen are 20 de ani, şi joacă la Steaua Roşie Belgrad fiind component al  naţionalei de tineret a Bosniei.

Mijlocaşul Vranjes are 23 de ani şi joacă pentru Borac Banja Luka

Fratele acestuia, Stojan Vranjes, are 23 de ani şi este mijlocaş stânga, impresarul Milojkovic comparându-l cu Dayro Moreno: "Băiatul acesta face magie cu mingea. Dă bine cu ambele picioare, are un simţ al golului foarte dezvoltat. Este şi el un jucător tehnic, la fel ca Dayro Moreno. Cu el seamănă, dar joacă mult mai bine.” Stojan Vranjes joacă la Borac Banja Luka, acolo unde a evoluat şi fratele său înaintea transferului la Steaua Roşie.

Impresarul sârbilor, Zvonko Milojkovic, spune că a luat legătura cu conducerea clubului Pandurii şi aşteaptă ok-ul pentru a-i aduce la reunirea lotului pentru a fi văzuţi de antrenorul Liviu Ciobotariu.




Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite