Fratele fetei omorâte acum 19 ani îi iartă pe cei care au greşit în cazul Ţundrea: „Nu au avut aparatură“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristinel Gherasie, fratele minorei din Pojogeni care, la 16 iunie 1992, a fost violată şi ucisă cu bestialitate, a fost anunţat astăzi că luni este aşteptat la audieri. Procurorii de la Parchetul instanţei supreme vin în judeţul Gorj pentru a relua cercetările în dosarul oribilului omor.

Bărbatul de 36 de ani nu ştie nici până la această oră cine i-a omorât sora, însă este convins că procurorii bucureşteni vor veni luni la Gorj special pentru a-l încătuşa pe adevăratul criminal, mai ales după ce s-a anunţat că rezultatul final al expertizei ADN confirmă oficial că Marcel Ţundrea a fost condamnat pentru o faptă pe care nu a comis-o.

FOTO: MARCEL ŢUNDREA

image

„Acel test nu minte. Eu l-am întrebat pe Ţundrea, când a ieşit din puşcărie, dacă el mi-a omorât sora, iar el mi-a zis că nu. Mioara a murit chinuită şi trebuie să ştiu cine e adevăratul criminal. Am fost chemat luni la Poliţie pentru audieri şi sunt de acord să se facă din nou o reconstituire. Adevăratul criminal nu scapă. Nu mă mai interesează cine a greşit şi nu dau vina pe procurorii care s-au ocupat la început de caz,  pentru că atunci nu aveau aparatură ca să afle exact cine a comis fapta, dar vreau să ştiu numele celui care a făcut asta. Nu e târziu nici acum. Probabil că probele luate după dezgroparea surorii mele au ajutat la stabilirea acestui rezultat“, a declarat Cristinel Gherasie.

O echipă coordonată de Marius Iacob, procurorul-şef al Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, se va deplasa luni la Târgu-Jiu, pentru a-l identifica pe adevăratul ucigaş. Acesta este liber şi se află în judeţul Gorj, însă numele lui nu a fost dezvăluit deocamdată, pentru a se asigura o mai bună desfăşurare a anchetei.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite