Târgu-Jiu: Cârţu: „Fotbalul se face cu dictatură liber consimţită!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Sorin Cârţu crede că selecţionerul Răzvan Lucescu greşeşte cu prea multă democraţie la echipă, el fiind adeptul dictaturii la echipă. Tehnicianul pandurilor nu crede că România va mai putea să se califice pentru că nu are o bază de unde să selecţioneze jucători de valoare.

Tehnicianul pandurilor a precizat că  Răzvan Lucescu greşete cu prea multă democraţie la echipa naţională, el fiind adeptul dictaturii în fotbal: „În fotbal nu există democraţie. Aici este o mare greşeală a lui Răzvan. Fotbalul se face cu dictatură, o dictatură liber consfinţită pe care jucătorul trebuie să o accepte şi s-o înţeleagă. Democraţia la fotbal nu există. Dacă e democraţie se întâmplă ceea ce s-a întâmplat. Şi la sârbi când au avut democraţie au avut probleme, dar când a venit Antic i-a pus cu botul pe labe pe toţi pentru că are metodele lui şi uitaţi-vă unde au ajuns. Şi acum ajungem să ne întrebăm cât sunt de superiori sârbii, iar fotbaliştii lor se înghesuie să vină în România. E un paradox. Sârbii trec printr-un moment bun, noi mai dificil care din punctul meu de vedere se va prelungi, aşa cum văd eu şi cum simt şi cum am eu gura aurită. Asta este realitatea.”

Referitor la ratarea calificării, Cârţu crede că e dificil ca România să se mai califice la vreo competiţie pentru că nu există jucători de perspectivă: „Nu ştiu când vom mai reuşi o calificare, pentru că e dificil şi nu văd nimic în perspectivă. Analizez mult şi nu văd calea de ieşire. Nu avem un atacant în România care să dea cu ambele picioare. Să avem un jucător care să aibă să poată să scoată să-şi elimine un adversar din joc prin dribilng, la echipele noastre româneşti. Nu se găsesc. La noi sunt probleme de fond şi în interior trebuie rezolvate problemele.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite