Târgu-Jiu: Florin Stângă a plecat în Grecia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Căpitanul pandurilor ar putea să se tranfere în Grecia
Căpitanul pandurilor ar putea să se tranfere în Grecia

Căpitanul gorjenilor a primit o ofertă de la Skoda Xanthi şi a plecat azi în Grecia pentru a discuta cu oficialii clubului elen.

Aflat de patru ani la Pandurii, Stângă şi-a făcut datoria faţă de club iar preşedintele Marin Condescu i-a promis că îl va lăsa să plece gratis deşi mai are şase luni de contract cu Pandurii. Pe adresa clubului a sosit şi o cerere din partea celor de la Skoda pentru a lăsa jucătorul să se prezinte în Grecia. Stângă a plecat aseară de la Târgu Jiu urmând ca azi să se deplaseze în Grecia unde va purta discuţii cu oficialii eleni în vederea perfectării transferului.

Poate reveni oricând la Pandurii


Florin Stângă a recunoscut interesul grecilor de la Skoda pentru un eventual transfer dar spune că încă nu e nimic perfectat şi nu poate spune cu siguranţă că va pleca. „Nu pot spune că mă voi transfera pentru că nu este nimic sigur deocamdată. Totul e la nivel de discuţii, voi merge acolo să văd despre ce este vorba şi cum este atmosfera” a precizat căpitanul pandurilor care are acceptul conducerii de a merge şi a discuta cu grecii, existând posibilitatea de a reveni la pregătire cu Pandurii: „Mă bucur că am găsit înţelegere din partea conducerii de la Târgu Jiu să încerc să fac acest pas. Oricum nu este nimic stabilit şi pot oricând să revin la Pandurii dacă transferul nu se va perfecta.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite