Târgu-Jiu: Familia oferă recompensă pentru găsirea lui Costi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Familia oferă recompensă pentru găsirea lui Costi
Târgu-Jiu: Familia oferă recompensă pentru găsirea lui Costi

Căutările copilului de şapte ani pierdut în staţiunea Rânca continuă în munţii Parâng dar fără nici un rezultat până la această oră. Mama copilului ia în calcul şi o eventuală răpire a acestuia şi oferă recompensă celor care oferă informaţii despre Costi.

La două zile de la dispariţia lui Constantin Velşev din Constanţa, căutătorii nu au găsit nici o urmă deşi numărul persoanelor mobilizate în zonă pentru căutare este din ce în ce mai mare. Câinii special antrenaţi ar fi trebuit să gasească o urmă dar după două zile de căutări nu a apărut de nici un indiciu. Pe zi ce trece şansele de a mai fi găsit în viaţă sunt tot mai mici iar mama copilului se gândeşte la ce e mai rău.

Mama copilului crede că a  fost răpit

Familia băieţelului, mama şi bunicii, spun că ia în calcul şi varianta răpirii lui Costi sau a găsirii lui de către cineva care nu ştie că e pierdut. Mama acestuia a anunţat că oferă o recompensă pentru oricine are informaţii legate de dispariţia băiatului. „Eu cred că este în viaţă, poate l-a luat cineva sau poate îl găseşte cineva. Noi mai căutăm.  Dacă l-a găsit cineva îl rugăm să ne sune să ştim că e copilul în viaţă. Vrem să-l aducă înapoi, dăm şi o recompensă numai să-l găsim” a spus azi mama copilului care nu crede că micuţul ar fi putut să reziste fără mâncare şi apă atâta timp şi nici că ar fi putut să se îndepărteze atât de mult de cabană, ipoteza răpirii fiind cea mai plauzibilă.

Deja poliţiştii urmăresc şi alte piste şi l-au interogat şi pe tatăl băiatului, de care mama sa este despărţită, dar fără nici un rezultat.

Între timp nu se renunţă la căutări, acesta urmând să fie reluate mâine dimineaţă dacă nu va apărea nici un indiciu până la caderea serii. Mâine vor continua audierile membrilor familiei dar şi ale vecinilor care pot să-şi amintească ceva între timp. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite