Târgu-Jiu: Condescu: "Sandu va mai fi preşedintele FRF doar până la viitoarele alegeri"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Condescu: "Sandu va mai fi preşedintele FRF doar până la viitoarele alegeri"
Târgu-Jiu: Condescu: "Sandu va mai fi preşedintele FRF doar până la viitoarele alegeri"

Preşedintele grupării Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a declarat ieri că Mircea Sandu a comis multe abuzuri şi nereguli în fruntea FRF, motiv pentru care este convins că acesta va fi înlocuit la viitoarele alegeri pentru şefia fotbalului românesc.

"Părerea mea este că Mircea Sandu va mai fi preşedinte doar până la viitoarele alegeri. Se va găsi un preşedinte cu o echipă care să restructureze şi să reaşeze fotbalul românesc pe alte principii începând de la judeţ şi până la copii şi juniori", a spus Marin Condescu.

Oficialul gorjenilor a explicat şi de ce a depus marţi, la TAS, recursul împotriva hotărârilor luate de comisiile federale în cazul Ilie Iordache: "Am depus documentele la TAS, mai mult pentru a arăta ce ilegalităţi se fac în federaţia noastră, care este păstorită de Mircea Sandu, om care a devenit aşa de violent ştiind că lucrurile miros urât de tot. Altfel nu se explică violenţa lui. Un preşedinte nu are voie să se pronunţe înainte. Chiar şi Mitică Dragomir spune că nu s-a discutat cazul Iordache, chiar dacă s-a aliat în multe nenorociri cu Mircea Sandu inclusiv în funcţionarea comisiilor".  

Preşedintele Comisiei de Recurs a LPF, Daniel Florea, anunţa într-o conferinţă de presă că apelul clubului Pandurii în cazul Iordache a fost respins şi se menţine decizia Comisiei de Disciplină, prin care gruparea trebuie să achite daune în valoare de un milion de euro în urma faptului că fotbalistul ar fi fost declarat liber de contract din cauza grupării gorjene.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite