Târgu-Jiu: Pandurii au primit azi acordul FRF să joace marţi în cupă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Pandurii au primit azi acordul FRF să joace marţi în cupă
Târgu-Jiu: Pandurii au primit azi acordul FRF să joace marţi în cupă

Conducerea clubului Pandurii a anunţat azi că meciul cu Poli Iaşi din Cupa României se va disputa marţi 22 septembrie, de la ora 18:00, FRF trimiţând acordul scris în acest sens.

„Am primit acordul scris din partea federaţiei pentru a disputa acest meci mai devreme cu o zi după ce Poli Iaşi şi-a dat acordul în acest sens” a precizat secretarul general Daniel Băloi care a făcut demersurile necesare disputării cu o zi mai devreme a acestui meci la cererea antrenorului Sorin Cârţu.

Tehnicianul s-a arătat azi extrem de nemulţumit de faptul că LPF nu a comunicat încă data la care se vor dsputa meciurile din etapa următoare pentru a ştii cum va face ciclul de pregătire pentru acele jocuri: „Este incredibil să nu ştii când eşti programat la meciul următor, cred că nu s-a întâmplat niciodată, să nu ştii cum îţi faci programul. Munca pe care o face un manager la o echipă se bazează pe o anumită programare. Tu nu poţi să ştii ora sau ziua la care joci cu Oţelul şi să faci un program pentru că ei spun că e trecut în creion, probabil că e limba lor. Ai şi tu o anumită încărcătură pe care trebuie să o gestionezi pentru echipă, anumite antrenamente şi ciclu de pregătire de stabilit.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite