Târgu-Jiu: FC Vaslui s-a antrenat azi la Târgu Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: FC Vaslui s-a antrenat azi la Târgu Jiu
Târgu-Jiu: FC Vaslui s-a antrenat azi la Târgu Jiu

FC Vaslui a venit la Târgu Jiu cu gândul la cele trei puncte deşi antrenorul oaspeţilor de mâine recunoaşte că va fi un meci dificil după deplasarea de la Ncosia.

Vasluienii au venit de la Nicosia la Craiova unde au pregătit meciul cu Pandurii dar azi au sosit la Târgu Jiu şi au susţinut un antrenament pe terenul sintetic.
Antrenorul Cristian Dulca a precizat că meciul va fi unul dificil pentru elevii săi cărora le-a recomandat să trateze jocul foarte serios. “Practic începem acest campionat din etapa a II-a. Avem un meci dificil în compania celor de la Pandurii Târgu Jiu. Întotdeauna după o calificare urmează un meci dificil în campionat şi noi trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ pentru această partidă. Trebuie să-i tratăm pe cei de la Pandurii cu maximă seriozitate, îi respectăm, au o echipă foarte bună, un antrenor cu experienţă şi trebuie să tratăm meciul cu multă responsabilitate.”

Referitor la obiectivul Vasluiului pentru acest sezon, Dulca a declarat că se doreşte din nou calificarea într-o cupă europeană: “În acest an Vasluiul şi-a propus o participare la fel ca anul trecut într-o cupă europeană. Campionatul este foarte lung rezultatele vin numai după multă muncă şi seriozitate. Jucătorii trebuie să fie conştienţi de importanţa meciurilor fie ele din campionat sau cupa UEFA. Sunt profesionişti, gândesc pozitiv. Ei se gândesc la ceea ce realizează şi pot realiza ca fotbalist.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite