Târgu-Jiu: Stanca e convins că va fi mai greu cu FC Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Stanca e convins că va fi mai greu cu FC Vaslui
Târgu-Jiu: Stanca e convins că va fi mai greu cu FC Vaslui

Portarul pandurilor, Rătvan Stanca, crede că meciul cu FC Vaslui va fi unul dificil pentru echipa sa dar speră totuşi ca oaspeţii să fie obosiţi sau relaxaţi după jocul cu Omonia şi calificarea în play-off-ul Europa League.

Mai citiţi:

Ce amendă a primit Universitatea după meciul cu Dinamo


Ce spun jucătorii craioveni despre partida de la Mediaş

Cum a fost primit lotul Ştiinţei la Sibiu

Stanca  consideră că echipa sa va avea un meci dificil cu FC Vaslui dar apreciază că nici oaspeţii nu vor mai veni la Târgu Jiu cu forţa ofensivă arătată la meciul cu Omonia: „Cu siguranţă va fi mai greu meciul cu Vasluiul. FC Vaslui nu se compară cu Astra, plus că vin şi cu un moral bun după calificarea în play-off-ul Europa League, dar sper să-i prindem relaxaţi. Poate interveni relaxarea sau oboseala. Nu cred că poate fi vorba de oboseală pentru că au timp să-şi revină până sâmbătă. Nu cred că la Târgu Jiu vor juca cu patru atacanţi ca la Nicosia. E un joc de deplasare, de campionat, sunt trei puncte în joc. Acolo au forţat pe principiul “cea mai bună apărare e atacul”. Aici o să joace cu maxim doi.”

Nu se vor mulţumi cu un egal


Pe de altă parte, Stanca spune că nici echipa sa nu se va mulţumi cu puţin la acst joc la care Pandurii vor victoria: „Nu ştiu dacă ne mulţumim cu un egal. Meciul porneşte de la 0-0. Acum depinde de noi dacă se termină aşa sau nu. Eu îmi doresc să câştigăm.”
Stanca a avut o evoluţie remarcabilă la meciul de debut în noul sezon cu Astra când a scos numeroase baloane care se îndreptau spre poartă, portarul gorjenilor apreciind însă meritul întregii echipe: „Nu este numai meritul meu pentru debutul acesta bun de campionat pentru că nu am jucat numai eu. Bine că am început cu dreptul, era timpul să începem şi cu o victorie campionatul. Sper să o ţinem tot aşa acum să să mergem pe aceeaşi linie. E mai puţin important că a fost etapa portarilor. Datoria noastră este să nu primim gol la portari. Acuma, că echipa dă gol sau nu, nu mai e treaba mea.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite