Târgu-Jiu: Pârvu va fi împrumutat FC Asil Lysi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Pârvu va fi împrumutat FC Asil Lysi
Târgu-Jiu: Pârvu va fi împrumutat FC Asil Lysi

Mijlocaşul pandurilor Lucian Pârvu a ajuns azi la un acord cu conducerea clubului Pandurii în vederea unui împrumut la echipa de liga a doua cipriotă FC Asil Lysi.

Pârvu a declarat azi că a ajuns la un acord cu Pandurii pentru a fi lăsat să plece sub formă de împrumut timp de un an la ciprioţii de liga a doua FC Asil Lysi: „De la Pandurii plec sub formă de împrumut, azi am primit un document prin care se arată că am voie să joc acolo timp de un an fără nicio pretenţie financiară.”

Va fi antrenat de Eugen Neagoe

Pârvu a precizat azi că va semna un contract pentru un an cu ciprioţii care sunt antrenaţi de fostul antrenor de la Pandurii, Eugen Neagoe: „Am discutat pentru a semna pe un an cu echipa din liga a II-a cipriotă, FC Asil Lysi care are ca obiectiv promovarea în prima ligă. Antrenorul lor este Eugen Neagoe, e creaiovean şi asta a contat foarte mult, dar şi faptul că ştiu limba greacă şi mă pot acomoda rapid acolo. Mai e şi un român acolo deci nu-mi va fi greu, e vorba de Robert Neagoe. În plus eu am experienţa precedentă de când am jucat patru ani la Ergotelis, în Grecia. Acum aştept ca domnul Eugen Neagoe să rezolve pentru biletele de avion şi mâine o să plec acolo pentru că sâmbătă vor pleca în cantonament în Grecia.”

Lucian Pârvu s-a transferat la Pandurii iarna trecută de la Farul Constanţa, el nefiind în vizorul lui Sorin Cârţu pentru noul sezon şi fiind pus pe lista de transferuri de conducerea clubului. Pandurii au cerut 30 000 de euro la un eventual transfer dar jucătorul nu a avut nici o ofertă de la o echipă din Liga I.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite