Târgu-Jiu: Martinovic e dorit de FC Copenhaga

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Martinovic e dorit de FC Copenhaga
Târgu-Jiu: Martinovic e dorit de FC Copenhaga

Clubul Pandurii şi-a exprimat disponibilitatea de a discuta cu danezii de la FC Copenhaga un eventual transfer al unuia dintre jucătorii remarcaţi de reprezentantul acestora la mciul cu CFR. Fundaşul Novak Martinovic dar şi mijlocaşul Alexandru Păcurar au primit laude din partea oficialilor danezi care s-au interesat de situaţia loc contractuală cu Pandurii, precizând că îi vor urmări în continuare.

Preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, a precizat că toţi jucătorii din lot sunt de vânzare dacă vor fi oferte pe adresa lor. Antrenorul Sorin Cârţu a precizat că este de acord cu decizia conducerii că orice jucător e de vânzare deşi nu ştie încă dacă se va materializa un transfer: „Martinovic şi Păcurar degeaba le-au intrat la inimă danezilor, dacă nu se şi materializează nimic în privinţa unui transfer. Punctul meu de vedere în viaţă e clar: totul e de vânzare, în afară de suflet şi familia. În rest, totul e de vânzare dacă iese un preţ bun sau se face un preţ pe care nu-l poţi refuza.”

Martinovic e ofertat şi din serie A

Zvonko Milojkovic, impresarul fundaşului Martinovic, este la curent cu interesul celor de la FC Copenhaga faţă de jucător dar spune că mai are o ofertă din Serie A pentru fundaş: „Eram de faţă la mciul cu CFR şi ştiu că cei de la Copenhaga îl vor pe Novak, dar trebuie să stea la rând pentru că mai sunt şi alte oferte. Sunt multe echipe care îl vor şi unele oferte sunt mult mai interesante. Un milion de euro e preţul corect pentru a fi vândut. Avem o ofertă pentru el şi din Serie A, din Italia. Nu are importanţă de la ce echipă, pentru că oricum nu va pleca acum, poate la iarnă sau la vară.”

Novak Martinovic are 24 de ani şi a fost transferat iarna trecută de Pandurii, el făcând cuplu în apărarea pandurilor cu Alin Chibulcutean şi fiind titular la toate meciurile din acest sezon.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite