Târgu-Jiu: Evans, reconfirmat prin mail

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Evans, reconfirmat prin mail
Târgu-Jiu: Evans, reconfirmat prin mail

Antrenorul Energiei Rovinari, Theo Evans, urmează să-şi reia lucrul cu echipa de baschet pe data de 16 august, el fiind ieri reconfirmat în funcţie şi anunţat primtr-un mail. Într timp echipa va reveni la pregătire de luni 2 august. Este vorba de jucătorii români care vor fi păstraţi în lot care se vor antrena sub comanda secundului Laurenţiu Răuţ.


Theo Evans va sosi la Târgu Jiu împreună cu o serie de jucători americani pe care îi va propune conducerii de la Târgu Jiu. Până atunci însă jucătorii pe care i-a antrenat sezonul trecut îşi vor relua antrenamentele în Sala Sporturilor, din lot urmând să facă parte în continuare Rareş Apostol, Daniel Ilie, Constantin Amarghioalei, şi Radu Stroescu. În paralel, conducerea clubului poartă negocieri şi cu alţi jucători în vederea achiziţionării a încă unui baschetbalist de valoare din campionatul intern, numele acestuia nefiind încă făcut public.

Evans a fost reconfirmat

Deocamdată este cert că Energia va continua cu acelaşi antrenor, Theo Evans,  iar dintre americanii care au evoluat la Energia sezonul trecut nici unul nu va mai reveni la echipă, ei semnând deja contracte cu alte formaţii. Conducerea dă asigurări însă că aceştia vor fi înlocuiţi de alţi baschetbalişti americani de valoare, având încredere că Theo Evans va găsi înlocuitori pentru Jackson, Darby şi Trim. Ieri seară a avut loc la sediul clubului gorjean o şedinţă în care Evans a fost reconfirmat ca antrenor fiind înştiinţat prin mail că va continua munca începută la Târgu Jiu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite