Târgu-Jiu: Evans cere gorjenilor răbdare cu echipa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei de baschet Energia Rovinari, Theo Evans, s-a declarat nemulţumit de faptul că gorjenii nu au răbdare cu noua echipă din Târgu Jiu. Acesta a cerut să nu mai fie subestimaţi jucătorii pentru a nu fi după aceea demoralizaţi.

Evans a rugat gorjenii să nu mai subestimeze jucătorii săi care au demonstrat la ultimul meci de la Târgu Jiu, cel cu Elba Timişoara, că nu vor să dezamăgească suporterii, luptând pentru a putea obţine victoria: „Am o rugăminte, să nu ne mai subestimaţi niciodată pentru că baieţii ascultă ce se spune sau se scrie şi sunt demoralizaţi. Ultimul lucru pe care vor să-l facă ar fi să dezamăgească oamenii din acest oraş.”

Tehhnicianul recunoaşte că nu mai are aceiaşi echipă de valoare din sezonul trecut dar spune că jucătorii de acum muncesc mult: „Ştiu că nu suntem o echipă la fel de talentată precum cea din sezonul trecut dar muncim din greu în fiecare zi. Se poate vedea şi la meciuri că fiecare joacă la fel de tare în fiecare meci. Nu doar la antrenamente dau totul ci şi la meciuri. Ştiu că acest lucru se vede.”

Nici bugetul de acum al echipei nu mai permite aducerea unor jucători de valoare de aceea trebuie să se mulţumească cu ceea ce au: „Nu avem bani precum Steaua sau Timişoara ori Clujul sau Sibiul. Dacă aţi ştii cât de puţini bani avem aţi fi uimiţi! Am bătut acum o echipă care are un buget mult mai mare ca al nostru şi care joacă în aceeaşi formulă de patru ani iar în utlimul sezon a terminat pe locul doi campionatul. Aşa că lăsaţi-ne puţin să muncim, pentru că nu avem cea mai bună echipă dar muncim din greu.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite