Târgu-Jiu: Evans aduce jucători americani ieftini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Evans aduce jucători americani ieftini
Târgu-Jiu: Evans aduce jucători americani ieftini

Confirmat ieri de conducerea clubului Energia Rovinari ca antrenor pentru noul sezon, americanul Theo Evans a precizat că e în căutarea unor jucători care să se plieze pe actualul buget al clubului. Americanii care au evoluat sezonul trecut la Energia au semnat deja contracte cu alte formaţii, Darby şi Jackson fiind deja jucători ai BC Argeş Piteşti, acolo unde a ajuns şi Bogdan Popescu.

Evans a precizat recent că a refuzat două oferte de a antrena alte echipe de când am semnat contractul cu Energia şi că speră ca situaţia să se rezolve aşa cum a plănuit cu conducerea şi să antreneze din nou echipa din Târgu Jiu”Sunt încântat să revin la Târgu Jiu şi să continuăm munca pe care am început-o anul trecut.”

A găsit trei jucători americani

Antrenorul Energiei a explicat recent, printr-un mail transmis pe adresa principalelor ziare din Gorj, că ştie foarte bine problemele clubului şi de aceea a căutat jucători mai ieftini:  „Sunt la curent cu situaţia financiară a clubului, iar bugetul destinat pentru legitimarea de jucători este substanţial mai mic decât în sezonul anterior. Totuşi am reuşit să găsesc jucători de calitate dispuşi să vină la Târgu Jiu în condiţiile date.”
Căutările antrenorului Evans au dat deja roade şi acesta are în vizor o serie de jucători care şi-au dat acordul să joace la Energia Rovinari în noul sezon. Kevin Tyner, Brandon Cole şi Justin Griffin sunt trei dintre jucătorii găsiţi de Evans în Statele Unite, Tyner evoluând chiar la echipa pe care acesta o antrenează în SUA, Vancouver Volcanoes.


Evans a primit mailuri de la fanii din Târgu Jiu

Theo Evans a ţinut să le mulţumească pe această cale fanilor săi din Târgu Jiu care i-au trimis mailuri în perioada verii fiind îngrijoraţi că ar putea să nu mai vină la Energia: „Vreau să le mulţumesc fanilor pentru suportul lor. Am primit foarte multe e-mail-uri şi mesaje de îngrijorare din partea fanilor de la Târgu Jiu şi vreau să le transmit că apreciez foarte mult atitudinea lor. Sper să construim o echipă puternică de care fanii să fie mândri. În plus mi-aş dori să avem jucători care să fie adevărate modele pentru locuitorii oraşului.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite