Târgu-Jiu: Evans megre la victorie la Târgu Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  Evans megre la victorie la Târgu Mureş
Târgu-Jiu: Evans megre la victorie la Târgu Mureş

Partida dintre BC Mureşul Târgu Mureş şi Energia Rovinari, contând pentru etapa a opta a Diviziei A de baschet masculin este programată de la ora 18:00, în Sala Sporturilor din Târgu Mureş.

Pentru meciul de azi antrenorul Theo Evans nu are probleme acesta precizând că va miza mai ales pe jucătorii înalţi din lot pentru că adversarul e una din echipele cu o talie destul de mare: „Probabil vom începe cu jucătorii mai înalţi pentru că cei de la Mureşul au jucători destul de mari.”

Evans are speranţe de victorie totuşi, chiar dacă echipa sa nu are decât o victorie în deplasare, la Sibiu: „Toate meciurile sunt grele pentru noi. O să fie destul de dificil pentru că Mureşul este o echipă destul de bună şi mai au un public care îi susţine la fiecare meci. Cred că putem bate la Târgu Mureş, deşi nu ne va fi deloc uşor. Este foarte greu în acest sezon să învingem în deplasare. Nici anul trecut nu am obţinut decât patru victorii în deplasare. După victoria de la Sibiu, cred că putem învinge la Târgu Mureş şi până la finalul turului sper să mai avem încă o victorie în deplasare.”

„Nici anul trecut n-am câştigat la Târgu Mureş, va fi dificil dar vom încerca să ne impunem. Sper ca până la finalul sezonului să mai câştigăm şi în deplasare, cel puţin trei meciuri, şi sper ca acesta de la Târgu Mureş să fie unul dintre ele.”
Theo Evans

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite