Târgu-Jiu: Crăciun: „Era imposibil să câştigăm!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  Crăciun: „Era imposibil să câştigăm!”
Târgu-Jiu: Crăciun: „Era imposibil să câştigăm!”

Antrenorul echipei Minaur Baia Mare, Ion Crăciun, a declarat după încheierea jocului cu Energia Pndurii, scor 25- 19, că echipa sa nu putea spera la mai mult de la acest joc din cauza numeroaselor greşeli făcute de jucători.

Minaur Baia Mare are o echipă tânără, în formare, formaţia antrenată de Ion Crăciun dând dovadă de slăbiciuni prin greşelile de la meciul cu Energia Pandurii. Antrenorul oaspeţilor crede că era imposibil ca echipa sa se impună cu o astfel de atitudine: „Am făcut foarte multe greşeli tehnice iar la un joc în deplasare nu este permis să greşeşti aşa mult. Era imposibil să câştigăm cu o astfel de atitudine. Dar este un joc din care este posibil ca jucătorii mai tineri să fi învăţat ceva. Ne dorim să formăm o echipă, ne este destul de greu pentru că sunt probleme financiare. Avem echipa incompletă, ne mai trebuia un centru, o extremă stânga, dar mergem înainte, încercăm să ne omogenizăm din mers.
Am avut jocuri foarte grele dar acesta a fost cel mai slab joc al nostru iar cu asemenea greşeli nu ai pretenţii să câştigi.”

Crăciun a felicitat gazdele pentru victorie apreciind că Vasile Stângă a format la Târgu Jiu o echipă puternică: „Felicit echipa gazdă, pe domnul Stângă, şi-a făcut echipă destul de puternică şi îi doresc baftă în campionat. Arbitrajul nu a influenţat cu nimic rezultatul, a fost un arbitraj foarte bun.”


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite