Târgu-Jiu: A doua victorie consecutivă pentru Energia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: A doua victorie consecutivă pentru Energia
Târgu-Jiu: A doua victorie consecutivă pentru Energia

Handbaliştii gorjeni s-au impus aseară cu 25-19 în faţa celor de la Minaur, jocul fiind mai uşor decât se aştpta antrenorul Stângă. În faţa a peste 500 de suporteri, gorjenii au reuşit a doua victorie consecutivă pe teren propriu, aceştia conducând la pauză cu 14-9.

Antrenorul Vasile Stângă a recunoscut după meci că i-a fost teamă de acest joc pe care l-a câştigat mai ales apărarea: „Baia Mare este o echipă puternică cu doi jucători foarte buni, Stamate şi Popescu. Este o victorie meritată şi muncită a noastră şi am câştigat cu apărarea acest meci.” Tehnicianul a apreciat că tânărul său portar Rădulescu a făcut o partidă extraordinară fiind stâlpul apărării dar şi că ratările au făcut diferenţa iar cei de la Minaur au ratat mai mult decât echipa sa. „Am câştigat fără palpitaţii. I-am simţit pe băieţi la început timoraţi şi le-am zis să scoatem morcovul. S-au relaxat şi au jucat foarte bine în apărare. Păiuş a făcut un meci extraordinar, mai ales în apărare. Căutam un apărător central, uite că l-am descoperit.”

Anlizând situaţia echipei sale după primele patru etape, Stângă a constatat că Energia e în grafic, învingând două contracandidate la un loc de cupe europene: „Am avut norocul că am bătut două echipe cu care ne batem acolo în faţă, cu Suceava şi Bacău. Suntem în grafic şi vom merge la Medgidia să câştigăm.”

Energia Pandurii ocupă locul patru după primele patru etape şi va juca etapa viitoare în deplasare la CSM Medgidia.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite