Târgu-Jiu: Energia – prima echipă din ligă care a învins campioana

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Energia – prima echipă din ligă care a învins campioana
Târgu-Jiu: Energia – prima echipă din ligă care a învins campioana

Energia Pandurii  a reuşit în meciul cu campioana României ceea ce alte echipe din Europa nu putuseră în Liga Campionilor. Gorjenii au trecut aseară cu 27-25 de HCM Constanţa după ce au condus la pauză cu 15-9.

Energia a dominat prima parte a meciului în care s-a apărat foarte bine, nepermiţând campioanei să înscrie decât de nouă ori. Dragomir a fost eroul primei părţi a meciului, golgheterul gorjenilor, Gabriel Florea, fiind din nou cel mai bun marcator cu şase goluri marcate. Stângă a găsit formula câştigătoare şi a învins din nou fosta echipă, Energia reuşind să conducă chiar cu opt goluri campioana. „I-am văzut pe băieţi foarte montaţi şi hotărâţi să câştige, păcat că n-am avut putere până la final să păstrăm diferenţa pentru care am muncit foarte mult. Mobilizarea extraordinară, mai ales în apărare a contat mult la acest meci şi jocul cu curaj şi determinare a adus această victorie” a explicat antrenorul gazdelor. 

Pandurii s-au aflat la conducerea jocului şi după pauză, campiona părând foarte obosită şi fără putere să revină, scorul fiind chiar 20-12 în minutul 40. Cu cinci minute înainte de final scorul era egal, 25-25 dar gorjenii au mai înscris de două ori prin Humberto şi Florea. „Nu aveau nici o presiune pe ei şi dacă pierdeam toată lumea era mulţumită că ne-a bătut o echipă care a făcut lucruri bune în Europa” a mai precizat Stângă la finalul meciului care i-a găsit pe elevii săi sărbătorind prima victorie administrată de o echipă din ţară campioanei.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite