Târgu-Jiu: Energia a renunţat la Szabo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  Energia a renunţat la Szabo
Târgu-Jiu: Energia a renunţat la Szabo

Energia Pandurii a renunțat la achiziționarea interului dreapta maghiar Andreas Szabo pentru că nu a dat satisfacție la antrenamentele efectuate cu echipa gorjeană și nici în dubla confruntare amicală cu Universitatea Cluj de la sfârșitul săptămânii trecute.

Președintele secției de handbal a clubului Energia, Gore Popescu, a anunțat că echipa se va baza pe tânărul Criciotoiu, pe Mazilu, care va reveni în curând după operația de menisc, și pe Daniel Ghișe, un jucător gorjean care a activat ultima dată în liga secundă din Spania: „Am hotărât să reziliem contractul lui Szabo. Practic este vorba doar de neînregistrarea lui la federație, în aceste condiții ele este liber să plece. Din punctul nostru de vedere, care este și al antrenorului, Szabo nu este un jucător care să se ridice la exigențele unei echipe care își propune să meargă în cupele europene. Nu vom mai încerca să aducem un alt jucător de afară pe acest post. Îi avem pe cei doi jucători de la noi pe acest post, pe Mazilu și Criciotoiu, plus un jucător care a plecat de la noi acum ceva timp, Daniel Ghișe, jucător pe care încercăm să-l readucem pe linia de plutire. Mazilu își va reveni și se va simți foarte bine peste trei-patru săptămâni, așa că nu ne mai trebuie alți jucători.”

Daniel Ghișe a fost unul dintre cei mai promițători jucători ai generației lui Ionuț Mazilu, însă în momentul în care s-a pus problema cooptării sale în echipa mare, au apărut unele probleme medicale care l-au împiedicat să obțină viza medicală. Până la urmă, Ghișe a evoluat în România la Arad și Cluj, iar apoi la o echipă din liga secundă din Spania. Președintele Gore Popescu spune că Ghișe a fost urmărit de antrenorul Vasile Stângă și acesta crede că jucătorul ar putea ajuta echipa gorjeană, dar mai întâi trebuie rezolvată problema vizei medicale.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite