Târgu-Jiu: Energia are probleme de lot la meciul cu Minaur

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Energia are probleme de lot la meciul cu Minaur
Târgu-Jiu: Energia are probleme de lot la meciul cu Minaur

Energia Pandurii joacă în această seară, de la ora 17:30, pe teren propriu cu Minaur Baia Mare. Gorjenii speră să obţină o nouă victorie pe teren propriu deşi nu au tot lotul valid pentru acest meci.

Înaintea jocului de azi, Stângă a programat şi un amical cu Universitatea Craiova,  acesta fiind de fapt un joc de pregătire după cum a explicat tehnicianul: „Am avut un meci de pregătire cu Craiova dar nu un joc greu, a fost doar un meci util de antrenament. Băieţii s-au mişcat destul de bine şi sunt mulţumit de cum au răspuns la pregătire. Am jucat două reprize dar n-am mai ţinut seama de scor pentru că am vrut doar un antrenament în care să mai vedem ce e de remediat.”

Mazilu şi Vali Popescu vor lipsi

Doi dintre jucătorii lui Vasile Stângă acuză probleme medicale înaintea jocului de azi cu Minaur. Vali Popescu şi Mazilu lipsesc la acest meci din cauza problemelor mai vechi, în timp ce Enache a revenit pe teren încă de la amicalul de joi cu Universitatea Craiova. “Problemele de lot sunt cam aceleaşi pe care le-am mai avut şi la meciul trecut. S-a refăcut parţial Enache şi a intrat deja la jocul şcoală cu cei de la Craiova dar Mazilu şi Popescu sunt încă indisponibili. Suntem doar 14 oameni la antrenamente, cu cei trei portari deci e foarte greu dar ne descurcăm” a explicat Stângă situaţia lotului înaintea acestei partide.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite