Târgu-Jiu: Kevin Tyner vrea titlul cu Energia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Kevin Tyner vrea titlul cu Energia
Târgu-Jiu: Kevin Tyner vrea titlul cu Energia

Antrenorul Theo Evans va aduce în România o serie de jucători care evoluează la echipa sa din Portland, Vancouver Voulcanoes. Primul care a acceptat oferta gorjenilor este Kevin Tyner din Portland, jucător de 26 de ani care studiază la Western Oregon University.


Tyner a fost primul dintre americanii cu care Evans se află în tratative care a acceptat să vină la Târgu Jiu motivând că o face doar pentru antrenorul Evans cu care a avut rezultate foarte bune: "Coach Evans este un antrenor foarte bun. Am încredere totală în el şi îmi place foarte mult sistemul său de joc. Joc pentru el de ceva timp şi ştiu că întotdeauna am avut sezoane excelente”.

A aflat de Energia de la Porter Troupe

În ceea ce priveşte România, cunoştinţele sale sunt limitate dar acesta este nerăbdător să o cunoască, despre oraş şi echipă aflând deja multe lucruri de la foştii colegi de la Voulccanoes care au jucat la Energia „Nu ştiu prea multe despre România ca ţară, dar sunt mai mult decât încântat să vin la voi. De abia aştept să joc pentru Energia şi voi face tot posibilul pentru a aduce victoria pentru echipă. Am auzit multe lucruri despre echipă şi despre oraşul Târgu Jiu de la colegul meu Porter Troupe şi de la alţii. Aştept cu nerăbdare să joc baschet pentru oamenii de acolo dar şi să interacţionez cu comunitatea” a precizat Tyner pentru site-ul specializat www.numaibaschet.ro.

Tyner ştie că Energia are susţinerea publicului gorjean şi ar vrea să se lupte cu echipa din Târgu Jiu chiar la titlu: „Mă aştept să luptăm pentru titlu. Am auzit că avem susţinere deosebită din partea publicului şi cred că vom avea jucători de valoare şi o echipă care să se ridice la cel mai înalt nivel în Divizia A."

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite