Târgu-Jiu: Enache Câju are ruptură musculară de 7,5 mm

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Enache Câju are ruptură musculară de 7,5 mm
Târgu-Jiu: Enache Câju are ruptură musculară de 7,5 mm

Mijlocaşul Enache Câju s-a accidentat la ultimul joc amical susţinut de Pandurii, în compania formaţiei de liga a treia Jiul Rovinari, fiind ieri diagnosticat cu o leziune musculară de 7,5 milimetri.

Medicul Ion Şerban a precizat ieri  că jucătorul va trebui să ia o pauză de de cel puţin 15 zile pentru a se recupera complet: „În urma unei lovituri primite a făcut un hematom care a dus la o leziune de aproximativ opt milimetri. Trebuie să ia o pauză acum de la antrenamente şi va urma tratamentul stabilit în astfel de cazuri înainbte de a începe pregătirea. Nu cred că poate reveni pe teren mai devreme de 12 zile.”

Jucătorul a declarat azi că îşi doreşte să revină mai repede la antrenamente dar deocamdată i s-a recomandat repaos şi un tratament la fizioterapie: „Am luat o pauză din cauza accidentării suferite, e o ruptură mai mică, de 7,5 mm şi sper să mă recuperez cât mai repede. Deocamdată nu am voie să fac efort, merg doar la fizioterapie, rămâne să văd în weekend ce program îmi va face fizioterapeului nostru şi poate că de săptămâna viitoare voi putea face antrenamente uşoare.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite