Târgu-Jiu: Droguri trimise prin colet pentru copiii de ştabi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Droguri trimise prin colet pentru copiii de ştabi
Târgu-Jiu: Droguri trimise prin colet pentru copiii de ştabi

Anchetatorii au stabilit că drogurile destinate tinerilor din Târgu-Jiu erau trimise din Bucureşti în colete transportate de diverse cunoştinţe. Trei tineri din Târgu-Jiu După aproximativ

Anchetatorii au stabilit că drogurile destinate tinerilor din Târgu-Jiu erau trimise din Bucureşti în colete transportate de diverse cunoştinţe. Trei tineri din Târgu-Jiu După aproximativ cinci luni de investigaţii, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, în colaborare cu poliţiştii gorjeni aflaţi sub coordonarea unui procuror D.I.I.C.O.T. Gorj, au reuşit să depisteze grupul de tineri din Târgu-Jiu, care se ocupau cu traficul şi consumul de droguri de mare risc, respectiv heroină şi cocaină. „În urma cercetărilor s-a stabilit că membrii grupului sunt consumatori dependenţi de droguri, acestea fiind procurate şi trimise din Bucureşti, disimulate în diferite colete prin intermediul unor cunoştinţe. Pe parcursul investigaţiilor au fost efectuate două descinderi în municipiile Bucureşti şi Târgu-Jiu, aici fiind identificaţi toţi cei trei tineri din municipiu“, a declarat Daniel Tică, purtător de cuvânt al IPJ Gorj.

Primul caz din judeţul Gorj

Cei trei tineri care au fost depistaţi de oamenii legii consumând droguri puternice este primul caz de acest fel din judeţul Gorj. Procurorii au mai prins în Târgu-Jiu, lângă Poarta Sărutului, în urmă cu patru ani, un student din Timişoara, care vinde doze de marihuana.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite