Târgu-Jiu: Dragomir nu va putea apăra în retur poarta Energiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragomir nu va mai putea să-şi ajute colegii din poartă
Dragomir nu va mai putea să-şi ajute colegii din poartă

Energia are mari probleme în poartă, acolo unde titularul Dragomir nu va mai avea voie să apere din cauza unor probleme medicale.

Antrenorul Vasile Stângă se confruntă acum cu o mare problemă, aceea a portarului care va apăra în retur, după ce medicii au anunţat că Dragomir trebuie să ia o pauză.

Portar de bază al Energiei, Florin Dragomir nu va mai putea apăra din cauza unei probleme la genunchi unde cartilajele rotulei s-au tasat şi nu poate face efort prelungit.Medicii  i-au recomandat să nu se antreneze o perioadă dar jucătorul vrea totuşi să facă deplasarea cu echipa la meciul din prima etapă de la Suceava: . „Mi-e necaz de mor că mi s-a întâmplat tocmai acum! În urma unei radiografii mi s-a pus că am o problemă cu cartilajele de la rotulă şi că va trebui să fac o pauză de cel puţin două săptămâni. Urmează de asemenea, să mai fac şi ceva fizioterapie după aceea. Eu oricum vreau să merg la Suceava şi dacă va fi nevoie o să şi joc. Nu mi-aş lăsa echipa la greu nici în ruptul capului!”, a declarat azi Dragomir care vrea să meargă neapărat la Suceava pentru meciul din prima etapă unde speră că Energia va obţine victoria:  “Sper să obţinem un rezultat bun în acest prim meci al returului pentru că este un joc foarte important.”

Până atunci, conducerea de la Energia şi antrenorul Vasile Stângă  au demarat discuţiile pentru căutarea şi transferul unui alt portar. În discuţii este aducerea lui Ionuţ Ciobanu de la Steaua, cu care s-a ajuns la un acord de principiu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite