Târgu-Jiu: Exclusivitate/ Video/ Două eleve s-au aruncat de la etajul unu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Exclusivitate/ Video/  Două eleve s-au aruncat de la etajul unu
Târgu-Jiu: Exclusivitate/ Video/ Două eleve s-au aruncat de la etajul unu

Fetele se aflau în vizită în apartamentul unui tânăr de 19 ani. Cele două eleve de la Colegiul „Virgil Madgearu” susţin că s-au aruncat de la etaj pentru că uşa de la intrare a rămas blocată.


La primele ore ale dimineţii, un zgomot puternic i-a scos afară din apartamente pe vecinii dintr-un bloc situat pe strada Plopilor din Târgu-Jiu. Pe ciment se aflau două tinere care cereau cu disperare ajutor. Unul dintre locatari a cerut sprijinul medicilor de la Ambulanţă. Acestea au spus că s-au luat de mână şi s-au aruncat de la etajul unu ca să nu întârzie la şcoală. În apartament se mai afla doar cel care le-a găzduit pe fete, un tânăr de 19 ani, care a susţinut aceeaşi variantă.

Elevele s-au grăbit să ajungă la ore şi au sărit de la balcon”, spune tânărul.

Acestea au fost transportate imediat la spital, unde au primit imediat îngrijiri medicale. Medicii spun că sunt în afara oricărui pericol. De acest eveniment au aflat şi profesorii celor două eleve ale Colegiului „Virgil Madgearu”. Directorul liceului a rămas surprins de vestea că elevele Andreea Necşulescu şi Luiza Cojocaru,  de 17 ani, din Baia de Fier şi Novaci, se află pe patul spitalului. Acesta a constatat că cele două tinere aveau absenţe în catalog.

Cazul celor două eleve, anchetat de poliţişti

Atât la spital, cât şi la locul incidentului s-au deplasat poliţişti care au efectuat cercetări pentru a stabili de ce s-au aruncat cele două fete, de la etaj. Primul care a trebuit să le ofere explicaţii oamenilor legii este tânărul de 19 ani din Baia de Fier, care le-a primit pe fete în casă. Acesta susţine că, de fapt, elevele sunt consătene şi veniseră să-i aducă un pachet de la ţară. În momentul în care tinerele au fost nevoite să plece la şcoală, toţi trei au contatat că uşa era blocată, iar în timp ce băiatul încerca să o deblocheze, fetele s-au aruncat de la balcon. Declaraţiile lui nu justifică gestul minorelor de 17 ani.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite