Dosar penal pentru furt de biciclete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi din Târgu-Jiu s-au ales cu dosare penale, după au sustras două biciclete boxa unui bloc, de pe strada Lujerului.

În dimineaţa acestei zile, în jurul orei 04:30, o patrulă de siguranţă publică formată din poliţişti ai Poliţiei Municipiului Târgu- Jiu şi jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Gorj, l-au depistat pe F.E., de 29 ani, din Târgu-Jiu, care se deplasa pe strada Debarcader, cu o bicicletă.
Din verificările efectuate, s-a stabilit că F.E., împreună cu un alt târgujian, C.C., de 30 ani, depistat şi acesta la scurt timp de către poliţişti, folosind chei potrivite, au pătruns în boxa unui bloc din str. Lujerului  iar de aici, au sustras fiecare, câte o bicicletă.
Suspecţii au fost conduşi la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor.
Poliţiştii au identificat cele două părţi vătămate, cărora le-au restituit bicicletele evaluate la suma de 1.000 de lei.
 În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, poliţiştii continuând investigaţiile pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite