Târgu-Jiu: Ligia Cârţu a spus da în faţa Domnului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Ligia Cârţu a spus da în faţa Domnului
Târgu-Jiu: Ligia Cârţu a spus da în faţa Domnului

Agitaţie mare, ieri în faţa Bisericii Sfânta Treime din Craiova. Aproximativ 100 de persoane au venit să fie alături de Ligia şi Bogdan, care şi-au jurat iubire veşnică.

Soacra mică, Silvia Cârţu a făcut senzaţie cu rochia pe care a purtat-o. Culoarea mov şi ştrasurile bine potrivite pe material au atras privirile tuturor. Sorin Cârţu a venit la nuntă degajat ,cu mâinile în buzunar şi cu zâmberul pe buze, doar odată în viaţă i se mărită una dintre fiice. „ Le doresc tot binele din lume, să se iubească şi să se respecte unul pe altul. Restul vor veni de la sine“, a spus socrul mic. 

  
Mireasa a venit cu un BMW la nuntă


Ligia a sosit în faţa bisericii la ora 18.00 şi nu a vrut să se dea jos din maşina scumpă cu care a venit. A vrut ca toţi invitaţii să aibă o surpriză atunci când va apărea. Soţul ei nu a fost atât de pretenţios şi şi-a făcut apariţia mult mai devreme şi a întreţinut atmosfera. Fiica cea mică a lui Sorin Cârţu a purtat o rochie albă simplă, cu trenă, dar aleasă cu bun gust, iar pe cap a avut o paliură deosebită. Ligia nu a făcut rabat atunci când şi-a ales ţinuta.


Ligia, fata lui tata



Tânăra a bătut imediat din picior când s-a dat jos din maşină, pentru că domnişoarele de onoare nu erau lângă ea să o ajute. A strigat tare, de la poarta bisericii: „Să vină domnişoarele de onoare, şase la număr”. Toate au sărit ca arse , care mai de care să apuce de rochie ca nu cumva să se murdărească. Ligia şi-a strigat de mai multe ori  şi tatăl, să vină să o ducă la altar, căci Sorin Cârţu se refugiase de căldură pe o bancă la umbră. El a venit într-un suflet lânga fiica lui. Când să intre pe uşa lăcaşului de cult, nuntaşii au constatat că reprezentanţii firmei care trebuia să aducă ornamentele nu sosiseră încă la faţa locului. Din această cauză, ceremonia a mai întârziat un sfert de oră.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite