Târgu-Jiu: Doctoriţa Vodislav acuzată de luare mită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Doctoriţa Vodislav acuzată de luare mită
Târgu-Jiu: Doctoriţa Vodislav acuzată de luare mită

Șefa secției de Oftalmologie din cadrul Spitalului „Tudor Vladimirescu“ din Târgu Jiu, medicul Dana Vodislav este  ținta unor acuzații de luare de mită.

Ofițerii Serviciului de Investigare a Fraudelor au fost sesizați astăzi de către o persoană despre faptul că medicul i-a pretins o sumă de bani pentru a-i completa o scrisoare medicală de recomandare, necesară unei reevaluări la Comisia de Expertiză Medicală a Persoanelor cu Handicap Gorj.
Sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, poliţiştii au organizat un flagrant, iar doctorița a fost surprinsă la scurt timp după ce a pretins şi primit suma de 1.000 lei de la denunţător, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie  (IPJ) Gorj, inspectorul Daniel Tică, într-un comunicat de presă.
Astăzi după-amiază, ea a fost adusă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj unde a fost audiată de către procurori. După câteva ore doctorița a fost lăsată să plece, părăsind sediul parchetului însoțită de avocat. Afară ea era așteptată de câțiva apropiați ai familiei și de unul dintre cei doi fii ai săi. Faţă de suspectă, procurorul de caz a dispus măsura interzicerii de a nu părăsi localitatea pe o perioadă de 30 de zile, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită, se arată în comunicatul IPJ Gorj.
                                                              

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite