Director nou, ordine noi la Protecţia Consumatorilor Gorj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imediat după ce a fost numit în funcţia de conducere a Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) Gorj, Mădălin Giurcău i-a chemat pe toţi reprezentanţii instituţiei la şedinţă, iar la final au fost anunţate şi câteva schimbări.

Un fost şef, comisarul Dan Radu, a fost anunţat că nu se va mai ocupa de Serviciul de Sesizări şi Reclamaţii şi va deveni un angajat „mobil”, în sensul că se va deplasa în teren la diverse controale, atribuţiile sale de până acum urmând să fie preluate de un alt coleg. „În urma şedinţei am primit propuneri din partea comisarilor ca domnul Radu Dan să nu se mai ocupe de Serviciul de Sesizări şi Reclamaţii. Trebuie să se înţeleagă faptul că instituţia are un altfel de comisar şef, cu un alt mod de gândire. Nu se vor mai face planificări pentru acţiuni cu o zi sau două înainte, ci chiar în ziua respectivă, în cadrul şedinţei de dimineaţă. Vor fi campanii care se vor desfăşura pe parcursul nopţii. Dotările de aici lasă de dorit. Sper să primim şi o maşină prin redistribuirea de la o altă instituţie, care să consume puţin, pentru că deocamdată avem un singur autoturism. Trebuie să mergem în teren. Este vară şi trebuie verificate produsele pe care le consumă oamenii”, a anunţat Mădălin Giurcău, noul comisar şef în cadrul CJPC Gorj. Biroul său este deocamdată închis, întrucât fostul şef al instituţiei, Mihaela Răducan, se află în concediu, până pe 18 iulie.

În locul fostului şef Dan Radu a fost numită Aura Boblea, care va prelua atribuţiile în cadrul compartimentul de sesizări.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite