Târgu-Jiu: Dinamo - Pandurii se joacă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petre Grigoraş şi Eugen Pîrvulescu
Petre Grigoraş şi Eugen Pîrvulescu

În contul datoriei de 475.000 de euro, gorjenii îl vor trimite în Ştefan cel Mare pe Chiricheş.

Scandalul începutului de an a fost stins aseară. Datoria de 475.000 de euro pe care clubul Pandurii o are la Dinamo va fi plătită în natură. Astfel, din vară, în Ştefan cel Mare va ajunge Chricheş. Fundaşul de 21 de ani a fost aseară în Bucureşti pentru a discuta problema salariului cu şefii lui Dinamo.

"Situaţia Pandurilor e rezolvată în proporţie de 99 la sută, meciul cu Dinamo se va juca. Eu sunt supărat doar că nu s-a făcut această manevră şi săptămâna trecută, înainte de jocul cu Oţelul. Apoi, chestiunea pe care a spus-o domnul Condescu, aceea că va trimite totţi jucătorii la Steaua şi Craiova în caz că echipa sa va fi dezafiliată, e falsă. Nu are cum să facă acest lucru, pentru că toţi fotbaliştii ar deveni liberi de contract în acest caz" , a declarat Dragomir la gsptv.

Informaţia a fost confirmată şi de preşedintele executiv al Pandurilor."Cluburile s-au înţeles. Urmează să se înţeleagă şi cu jucătorul. Chiricheş va fi jucătorul lui Dinamo din vară şi Pandurii scapă de această datorie", a spus Eugen Pârvulescu la gsptv.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite