Târgu-Jiu: Condescu: „Nu le dau nimic la Dinamo, nici bani, nici jucători!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Condescu: „Nu le dau nimic la Dinamo, nici bani, nici jucători!”
Târgu-Jiu: Condescu: „Nu le dau nimic la Dinamo, nici bani, nici jucători!”

După ce conducerea celor de la Dinamo s-a exprimat că s-ar mulţumi cu jucători de la Pandurii în schimbul banilor, preşedintele Marin Condescu a declarat că nu va da nici bani nici jucători clubului bucureştean.

Mai citeşte:

Daniel Mogoşanu poate sta pe banca Universităţii.

Suporterii dinamovişti nu mai pot intra gratis la meciul cu Ştiinţa

Cine arbitrează partida Universitatea Craiova - Dinamo

Cu cine va juca selecţionata de tineret a României un amical la Craiova

Un interviu cu preşedintele de onoare al Ştiinţei, Corneliu Andrei Stroe


Marin Condescu a precizat că nu le va oferi nici un jucător în schimbul banilor pe care comisia spune că Pandurii îi are de dat la Dinamo:  „Nu le dau nimic celor de la Dinamo! Nici dacă nu aş avea niciun ban nu le-aş da vreun jucător. Cred că totul nu este decât un spectacol de televiziune. O să ne judecăm în civil şi o să vedem atunci cine are dreptate iar la Comisii nu au cum să nu recunoască decizia unui tribunal. Dinamo nu o să vadă nici un ban de la Pandurii!"

Crede că Universitatea va fi campioană

Condescu a mai precizat că Pandurii au un jucător la Dinamo, Pe Vranjkovic pentru care ar trebui să primească 500 000 de euro: „Dacă murim de foame şi nu dăm jucători la Dinamo. Oricum avem un jucător la Dinamo la care avem 25 %, pe Vranjkovic. Dacă Vranjkovic este evaluat la 2 milioane de euro, avem pe acolo 500.000 euro cu încă un milion pe care l-am da am fi acţionari majoritari ai celor de la Dinamo.” Oficialul pandurilor crede că şi anul acesta se va impune în Liga I o echipă de provincie, mizând chiar pe Universitatea Craiova: „Campionatul îl ia oricine din provincie anul acesta dar nu din Bucureşti. Şi Craiova are şanse mari, mai ales dacă se va împlini dorinţa mea, să bată în prima etapă pe Dinamo. Sunt anti Bucureşti iar dacă echipele din Bucureşti nu găsesc nici anul acesta reţeta succesului intră în faliment.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite