Târgu-Jiu: Nu au nimic de plată către Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Nu au nimic de plată către Dinamo
Târgu-Jiu: Nu au nimic de plată către Dinamo

Marin Condescu a explicat ieri că nu are de plătit nici o garanţie pentru a putea juca cu Dinamo. Gorjenii vor evolua duminică în Ştefan cel Mare dar înţelegerea cu Dinamo nu vizează acest meci, aceasta intrând în vigoare la începutul anului viitor şi numai dacă Pandurii vor pierde în instanţă sau la TAS procesul din cazul Iordache.

„Nu avem de dat bani nici la Dinamo şi nici altei echipe sau altcuiva pentru a juca. Dacă vom pierde în civil şi la TAS vom plăti. Nu vom da nici un ban înainte de a se pronunţa instanţa civilă sau TAS. Până în ianuarie este timp destul să se judece. Dar nu vom plăti de la club absolut nici un ban” a explicat preşedintele clubului care spune că va achita datoria din drepturile tv în cazul în care va pierde: „Doar dacă pierdem în civil vom plăti din drepturile tv. Asta e viaţa, nu întotdeauna dacă ai dreptate înseamnă că şi câştigi.”

În perspectiva meciului cu Dinamo, preşedintele Condescu spune că va motiva suplimentar jucătorii dar fără să precizeze o sumă, explicând că ei îşi aleg primele pe care le încasează în caz de victorie: „La fel cum a fost şi înainte de meciul cu Steaua, nici nu le fixez cât le dau primă, să bată ei şi le dau cât cer.” Oficialul a cerut antrenorului Cârţu să facă echipa să joace fotbal folosind jucătorii care sunt în formă: „Nu îi reproşez absolut nimic lui Sorin, dar asta nu înseamnă că în lojă cu mine trebuie să stea jucători care sunt în formă. La meciul cu Oţelul au stat cu mine Nalaţi şi Stancu. Nu-l mai pun pe Raskovic că e accidentat. Nu-i cer altceva lui Sorin Cârţu decât ca echipa să joace fotbal!” Preşedintele s-a arătat îngrijorat că, în afară de meciurile cu CFR şi FC Vaslui, echipa nu a jucat fotbal dar a câştigat cu noroc.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite