Târgu-Jiu: Ciobotariu: „Dacă înscriam din penalty reveneam în joc!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Ciobotariu: „Dacă înscriam din penalty reveneam în joc!”
Târgu-Jiu: Ciobotariu: „Dacă înscriam din penalty reveneam în joc!”

Pandurii n-au reuşit să obţină un rezultat favorabil la Braşov, acolo unde sperau la cel puţin un egal, Liviu Ciobotariu debutând pe banca echipei gorjene cu un eşec.

Antrenorul Liviu Ciobotariu a debutat cu un eşec pe banca echipei gorjene acesta apreciind după încheierea partidei că jocul a fost unul spectaculos iar Pandurii puteau relansa meciul dacă înscriau din penalty: "A fost un joc spectaculos pe alocuri şi felicit echipa din Braşov pentru victorie. Noi ne-am dorit victoria şi am încercat să scoatem un rezultat pozitiv, dar nu am reuşit mai mult. Am avut câteva ocazii bune la 0-0, iar la 2-0, dacă înscriam din penalty reveneam în joc. Cu mai multă atenţie, poate reuşeam să marcăm şi noi".

FC Braşov s-a impus aseară cu 2-0 după un joc lipsit de spectaculozitate desfăşurat la minus două grade, temperatura scăzută de la Braşov ţinându-i acasă pe spectatori şi afectând şi jucătorii de pe teren. Ciobotariu a început aproape în aceeaşi formulă ca şi etapa trecută singura absenţă notabilă şi care s-a simţit foarte mult în joc fiind cea a lui Păcurar care era suspendat. Raskovbic şi Dedu au încercat şuturi la Poarta lui Coman dar fără succes în prima parte a meciului, pe final de repriză braşovenii trimiţându-şi suporterii la un ceai mulţumiţi că favoriţii au un avantaj după 45 de minute de joc. Rui Duarte a centrat de pe dreapta pentru Sburlea care a prelungit pe spate pentru ca Măldărăşeanu să trimită cu capul din şase metri în poarta lui Stanca. La reluare tot gazdele au fost la conducerea jocului iar proaspătul intrat Ilyeş a surprins spectatorii cu un şut de la peste 20 de metri la vinclu, Stanca nemaiputând avea nici o reacţie.

Pandurii ar fi putut relansa jocul după ce Rui Duarte l-a faultat în careu pe Grecu iar arbitrul Alexandru Tudor a dictat penalti Raskovic şutând prea slab pentru a-l învinge pe Coman. Pe final de meci Ciobotariu a încercat să întărrească atacul dar nici Stromajer şi nici Tilincă nu au găsit drumul spre poarta lui Coman care ar fi putut fi învins la faza din minutul 81 dacă balonul lovit cu capul de Chibulcutean ar fi găsit spaţiul porţii.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite