Târgu-Jiu: Vasile Curiţeanu crede că Energia are echipă de cupe europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul antrenor al celor de la Rom Cri Braşov, Vasile Curiţeanu, a debutat cu un eşec la Târgu Jiu pe banca echipei braşovene. Acesta a apreciat după înfrângerea suferită în faţa gorjenilor, scor 33-24, că are o echipă tânără cu care trebuie să aibă răbdare deocamdată.

Vasile Curiţeanu a declarat după meci că victoria gazdelor a fost absolut meritată şi a lăudat Energia pentru creşterea din acest sezon: „Pandurii Târgu Jiu este o echipă experiementată, mult peste noi şi ca valoare individuală şi ca valoare colectivă. Felicit echipa gazdă pentru victorie. Târgu Jiu e o echipă bună în acest sezon. Are şi valorii individuale şi ca omogenitate şi eu zic că merită să fie în primele patru. Energia arată foarte bine, este echipă de cupe europene. Aş dori să ne vedem şi al anul în Ligă dar noi mai avem mult de lucru.”

În ceea ce priveşte echipa sa, antrenorul Braşovului recunoaşte că mai are mult de lucru pentru că e o formaţie tânără şi neexperimentată: „Avem o echipă tânără, cu o medie de vârstă de 19 ani şi încercăm să clădim o echipă competitivă. Momentan nu putem face mai mult, ratăm foarte mult din situaţii clare. În prima parte am ratat trei lovituri de la şapte metri şi două contraatacuri, iar cei de la Târgu Jiu au profitat şi s-au distanţat la şapte goluri la pauză iar din acel moment nu am mai contat. Portarul nostru este singurul care face faţă valoric Ligii Naţionale, cu restul trebuie să mai avem răbdare.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite