Târgu-Jiu: Condescu: „Cum poţi să furi un milion de euro!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Condescu: „Cum poţi să furi un milion de euro!”
Târgu-Jiu: Condescu: „Cum poţi să furi un milion de euro!”

Preşedintele Marin Condescu a prezentat azi, în cadrul conferinţei de presă de la Marriott, modul în care se încearcă furtul unui milion de euro în cazul litigiului pe care Pandurii îl au cu clubul Dinamo. Pandurii au pierdut acest lititgiu, pe care iniţial îl câştigaseră la FRF, acesta fiind rejudecat de comisiile de la LPF, despre care cei de la Pandurii spun că funcţionează ilegal.

La conferinţa de azi preşedintele Condescu a explicat că se încearcă să se fure un milion de euro de la Pandurii: „E criză mare şi unii cred că pot să facă ce vor în această ţară şi să fure un milion. Cred că putem numi acest caz cum poţi să furi un milion de euro.”

Comisiile sunt considerate ilegale


Marin Condescu a prezentat azi presei, în conferinţa de presă de la Hotel Marriott, dovezile pe care le are în acest caz contra federaţiei şi ligii, explicând faptul că acele comisii care au luat decizii în cazul Iordache sunt ilegale. „Comisiile au considerat că trebuie să achităm un milion de euro clubului Dinamo dintr-un conflict pe care noi la FRF l-am câştigat. „Staborul” LPF nu a ţinut seama că noi am câştigat şi la federaţie şi în instanţele civile. Statutul FRF nu este aprobat de tribunal, deci nu este în vigoare. Există o convenţie între LPF şi FRF ce decurge din statut şi nici pe acesta nu-l respectă. Comisiile LPF nu au ţinut cont de decizia judecătorilor, nici de faptul că statutul FRF nu este aprobat şi au decis că trebuie să plătim o sumă de bani clubului Dinamo.”

MTS a informat că FRF nu are aviz de funcţionare

Pandurii s-au adresat tribunalului de la Lausanne şi au prezentat situaţia în acelaşi timp informând şi Comisia Juridică a Senatului asupra acestor ilegalităţi: „Noi am atacat la TAS această decizie şi am informat că LPF se ghidează după regulamente care nu vor să le pună în concordanţă cu nici o lege. Ne-am adresat şi Comisiei Juridice a Senatului şi MTS şi am primit informarea că aceste comisii nu au fost aprobate.  Înseamnă că nu contează din punct de vedere lagislativ şi toate actele pe care ei le emit nu au nici o valoare juridică.” MTS a informat Pandurii că nu a primit încă avizul de funcţionare pentru statutul FRF, precizând că federaţia funcţionează după statutul din 2008. În acest caz, preşedintele Condescu spune că şi deciziile luate de comisiile LPF sunt nule.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite