Târgu-Jiu: Cârţu: „Cu siguranţă fac recurs”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Cârţu: „Cu siguranţă fac recurs”
Târgu-Jiu: Cârţu: „Cu siguranţă fac recurs”

Tehnicianul pandurilor a primit şase etape de suspendare din partea Comisiei de Disciplină dar spune că va face recurs la această decizie deşi recunoaşte că la problemele actuale din care e implicat clubul Pandurii nu speră să rezolve mare lucru. Cârţu este suspendat şi la meciul cu Internaţional urmând să vadă din lojă partida de duminică.

Cârţu spune că va face recurs şi va remotiva ceea ce a scris arbitrul de centru în raportul de la meciul cu FC Vaslui când antrenorul gorjenilor a fost eliminat. „Pentru că el a motivat acolo că a fost chemat de al patrulea oficial pentru proteste. După care am fost încadrat la nişte jigniri, că i-aş fi zis „ce bă faci pe tine de frica lui Porumboiu? Sau ceva de genul ăsta, însă nu ştiu dacă am folosit chiar cuvintele astea, dar ce am zis de Porumoboiu e adevărat, că îi e frică. Dar la final ei au luat-o ca jignire, că le-am adus eu jigniri. Dacă ăsta e un motiv să dai afară pe cineva? Nu mai poţi să vorbeşti cu un abritru care nu vede nişte evenimente grave pe teren, mai ales când cineva dă cu cotul într-un jucător când meciul este întrerupt, că ei se comportă în felul acesta şi cer o asemenea pedeapsă” a precizat tehnicianul gorjenilor care nu e totuşi foarte optimist în ceea ce priveşte reducerea suspendării: „Cu siguranţă că fac recurs dar nu sunt aşa sigur că vor reduce pedeapsa, la ce scandaluri sunt legate de Pandurii la ora actuală.”

Cârţu speră însă să revină mai repede de şase etape pe banca echipei sale, apreciind că nu poate conduce echipa din tribună: „E greu să conduc echipa din tribună, normal că e foarte greu şi se pierde munca pe care o faci. Am depus o muncă toată vara cu echipa şi acum nu pot face nimic. Dacă eram acolo poate era altceva dar ce pot să fac? Asta este, accept pentru că nu am ce face. Trec eu şi peste asta, nu e problemă. Am văzut multe la viaţa mea.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite