Târgu-Jiu: Credit de 400.000 de euro. Pe persoană fizică!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Pandurilor, Marin Condescu, susţine că s-a împrumutat la bancă în nume personal pentru a acoperi datoria faţă de „câini“ şi a permite jucarea meciului de azi. Preşedintele Pandurilor, Marin Condescu, a arătat ieri dovada că a achitat restanţa de 400.000 de euro către Dinamo în contul transferului lui Ilie Iordache.

"Banii au fost achitaţi dintr-un credit personal la bancă. Împrumutul e făcut în numele meu,  am riscat totul ca să-l iau. A fost făcut în patru ore, şi cu el am împrumutat clubul", a declarat Condescu. „Nu s-a umblat cu valize, nu s-au luat banii de la oricine. Ca să fi luat bani de la Becali ar fi fost o procedură greoaie", a completat şeful sindicatelor. Deşi a acceptat să plătească, şeful Pandurilor a precizat că va continua în justiţie procesul cu cei de la Dinamo pentru anularea plăţii în cazul „Ilie Iordache". „Nu ne-am înţeles cu Dinamo înaintea meciului cu Oţelul, pentru că ei voiau să semnăm un acord care ne-ar fi pus în genunchi şi nu ne-ar mai fi permis să apelăm la justiţie", a mai spus Condescu.

Au plătit în timp?

Afirmaţiile lui Condescu l-au înfuriat pe Adrian Porumboiu, cel care s-a transformat în cel mai aprig contestatar al şefului de la Târgu-Jiu. „Vă spun eu, e imposibil să iei un astfel de credit în numai patru ore, oricât de multe legături ai avea. Sunt numai poveşti. În ultima perioadă, şeful de la Pandurii a ţinut-o numai din minciună în minciună, care mai de care mai gogonată. Există suficiente motive ca meciul cu Oţelul să se joace", a spus finanţatorul vasluienilor la Sport.ro.

Marian Iancu avea îndoieli legate de faptul că actele au fost trimise în timp util, însă Marin Condescu a avut termen până cu 48 de ore înaintea disputării meciului pentru a face dovada plăţii şi s-a încadrat în timp, plătind miercuri la ora 17.00. Chiar şi aşa, regulamentele LPF nu spun că în astfel de cazuri e nevoie de o confirmare bancară. „Era suficient ca Dinamo să trimită o hârtie, cum că a ajuns la o înţelegere cu Pandurii", a spus Dumitru Dragomir. Aşa s-a întâmplat şi în cazul restanţelor Rapidului faţă de Braşov. „Noi mai avem de luat nişte bani, însă am fost de acord să-i păsuim pe rapidişti pentru a-şi putea juca meciurile", a spus patronul Ioan Niculae.

"După mine, toţi românii ar trebui să-şi declare averile. N-am nici o problemă cu publicarea averilor."
Marin Condescu preşedinte Pandurii

100 de mii de euro este averea pe care Condescu a afirmat anul trecut că o deţine.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite