Târgu-Jiu: Craiova e mai puternică pentru că are jucători străini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Craiova e mai puternică pentru că are jucători străini
Târgu-Jiu: Craiova e mai puternică pentru că are jucători străini

Antrenorul Energiei, Theo Evans, consideră că adversarul Energiei din această seară nu este unul destul de puternic să pună probleme deosebite, chiar dacă dispune de jucători de valoare dar nu îşi demobilizează jucătorii apreciind că SCMU Craiova nu formează încă o echipă dar are un lot bun.

Evans a caracterizat adversarul de azi ca fiind unul cu jucători de valoare dar care nu formează încă o echipă: „Craiova nu este o echipă slabă, nu mai puţin talentată, pentru că are jucători buni. Dacă o vedeţi acum vă daţi seama că sunt buni. Eu îi văd ca antrenor şi-mi dau seama de o echipă dacă e bună nu neapărat văzând că nu are nici o victorie ci văzând jucătorii.”

Tehnicianul gorjenilor crede că toate echipele sunt mai bune anul acesta pentru că au apelat la jucători străini: „Nici Steaua nu are multe victorii dar e o echipă bună. Anul acesta toate echipele s-au întărit cu jucători străini şi din acest motiv nu mai sunt echipe slabe. Craiova are cinci jucători străini buni şi unul e printre cei mai bunii din ligă deci e o echipă periculoasă şi greu de bătut. E un meci dificil după părerea mea. Slăbiciunea lor este că nu au jucători români de valoare, dar compensează cu străinii.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite