Ionuţ Badea, înainte de meciul cu Gloria: „Atenţie la Moraes!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Badea
Ionuţ Badea

Pandurii Târgu-Jiu joacă astăzi, de la ora 22.00, pe terenul Gloriei Bistriţa, acolo unde nu a câştigat niciodată de la promovarea în Liga I.

Cu două puncte în primele trei etape, gorjenii merg în fieful lui Jean Pădureanu să schimbe tradiţia, mai ales că antrenorul Ionuţ Badea nu ţine cont de statistici, ci doar de jocul echipei sale.

Pandurii au scăpat printre degete o victorie mare la Târgu-Jiu. Dinamo a revenit de la 0-2, pe final, în doar patru minute! - FILMUL MECIULUI

El susţine că elevii săi trebuie să crească de la meci la meci, pentru că doar aşa vor veni şi rezultatele.

Există o statistică pe care presa o respectă, dar pentru mine sunt trei puncte puse în joc la fiecare partidă, indiferent de locul de disputare. Important e ca toate momentele bune din jocurile precedente să constituie o bază pe care noi să putem construi în continuare. Nu cred că va exista o similitudine între meciul precedent şi acesta, în ideea în care Bistriţa propune mai multe sisteme de joc, în funcţie şi de adversar. Noi mergem acolo pentru a obţine victoria“, a declarat Badea.

Tehnicianul speră să aibă toţi jucătorii apţi diseară şi îşi atenţionează elevii în privinţa principalului pericol din tabăra Gloriei, brazilianul Moraes.

La fiecare echipă sunt jucători de care trebuie să ţinem cont. Cu siguranţă că Bistriţa, prin faptul că l-a oprit pe Moraes, a câştigat un plus de calitate la nivel de lot“, a spus Ionuţ Badea.

Gloria şi Pandurii s-au întâlnit de zece ori în Liga I, bistriţenii înregistrând şase victorii, două remize şi două înfrângeri. Pe teren propriu, ardelenii au câştigat toate cele cinci jocuri, primind un singur gol.

Partida de la Bistriţa va fi condusă la centru de Paul Unimătan, din Zalău, arbitru cu care gorjenii nu au pierdut niciun joc în Liga I. Unimătan va fi ajutat de Iulian Radu şi Eduard Ungureanu, ambii din Bucureşti.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite