Târgu-Jiu: Derbi baschetbalistic oltenesc la Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Derbi baschetbalistic oltenesc la Craiova
Târgu-Jiu: Derbi baschetbalistic oltenesc la Craiova

Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“ din Craiova va găzdui astăzi, de la ora 18.00, duelul oltean din prima ligă masculină de baschet între SCM „U“ Craiova şi Energia Rovinari.

Craiovenii au pierdut toate meciurile de până acum, în timp ce gorjenii vin după un succes cu Elba Timişoara, scor 79-73. „Energia este echipa mai bună, dacă ţinem cont de rezultate, dar noi vom încerca să facem totul pentru a sparge gheaţa şi a obţine prima victorie în campionat. Dacă ne vom concentra la maximum pe toată durata partidei cred că putem scoate un rezultat bun“, a precizat secundul echipei SCM „U“, Marius Toma.

De partea cealaltă, antrenorul oaspeţilor, Theo Evans, spune că advesarul este unul dificil, cu jucători valoroşi.„Meciul cu Craiova va fi unul dificil. Au o echipă bună cu jucători valoroşi. Nu pot să îmi dau seama de ce nu au câştigat nici un meci pentru că le-am urmărit meciurile pe video şi au o echipă puternică" a explicat Evans situaţia greu de înţeles a echipei craioven.

Evans a studiat atent adversarul şi nu crede că e o echipă slabă: "În prima repriză stau bine dar însă în a doua jumătate au probleme. Nu ştiu dacă jucătorii lor au fost  obosiţi sau ce sa întâmplat. În opinia mea au o echipă foarte puternică luaţi individual. Au un jucător care este cel mai bun din ligă,  Bassett, cel mai bun pe postul lui şi sper să-l ţinem sub control pentru că dacă face un meci mare va fi greu să-i învingem. Mai au doi sârbi de care trebuie să avem grijă pentru că sunt foarte buni, unul a fost accidentat la turneul pe care l-am avut aici. Dar la Craiova a jucat chiar foarte bine pentru că recent a început antrenamentele şi jocurile. Cred că ei nu s-au format încă ca o echipă.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite