Târgu-Jiu: Cârţu: „E o persecutare din partea arbitrului Teo Crăciunescu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  Cârţu: „E o persecutare din partea arbitrului Teo Crăciunescu”
Târgu-Jiu: Cârţu: „E o persecutare din partea arbitrului Teo Crăciunescu”

Sorin Cârţu a acuzat după meciul cu Gaz Metan Mediaş arbitrajul lui Teo Crăciunescu precizând că nu a ainfluenţat rezultatul final dar a influenţat jocul echipei sale.

Antrenorul pandurilor a fost extrem de afectat după meciul cu Gaz Metan considerând că arbitrul Teo Crăciunescu l-a persecutat de fiecare dată când l-a arbitrat. „N-am vrut să spun înainte de meci pentru a nu crea presiune. Dar e o persecutare din partea arbitrului Teo Crăciunescu de fiecare dată. El când arbitrează o echipă la care sunt eu antrenor, el trăieşte cu gândul că toată lumea, de la primul care intră în stadion până la ultimul care vede pe CNN, ştie că el e copilul naşului meu. Şi atunci, să se creadă că-mi face nu ştiu ce avantaje, ajunge la o persecuţie. Au fost momente hilare în ceea ce s-a întâmplat în teren” a declarat Cârţu după meci.

Referitor la situaţia sa de rudenie cu Teo Crăciunescu, Cârţu a explicat că e vorba de un eveniment vechi de 27 de ani care nu ar trebui să afecteze arbitrajul lui Crăciunescu: „A fost un eveniment care s-a întâmplat acum 27 de ani, şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru ce a fost atunci. Dar relaţia mea cu el nu trebuie să o înţelegă nimeni altfel şi să o exploateze. Nu este o aşa de mare apropiere fin - naş faţă de Crăciunescu, aşa cum sunt eu faţă de finii unde sunt naş. N-am nici o relaţie specială faţă de el. O singură dată, în primul an de căsătorie m-am dus, vorba aia, cum se duce finu cu  plocon la naş. Un singur an. În rest niciodată nu am mai fost. Persecuţie la toate meciurile la care a fost, nu e prima dată acum.  Ceea ce a făcut acum e iar persecuţie. Nu a influenţat rezultatul, dar maniera lui influenţează maniera de desfăşurare a jocului şi modul de joc al echipei. Nu ca rezultat, că aia mai trebuia.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite