Târgu-Jiu: Cardoso, apreciat de Ion Crăciunescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Cardoso, apreciat de Ion Crăciunescu
Târgu-Jiu: Cardoso, apreciat de Ion Crăciunescu

Fundaşul pandurilor l-a impresionat la meciul cu CFR pe fostul arbitru internaţional Ion Crăciunescu. Prezent în loja stadionului din Târgu Jiu în calitate de supervizor al meciului cu CFR, Crăciunescu a apreciat urcările acestuia pe bandă dar şi travaliul de la acest joc.

Alexandre Cardoso a fost preferatul lui Ion Crăciunescu din echipa gazdă, acesta declarându-se impresionat de cât a alergat fundaşul de ziua sa. Cardoso a sărbătorit împlinirea a 25 de ani chiar în ziua jocului şi îşi dorea foarte mult să ajute echipa să obţină victoria, chiar dacă acest lucru ar fi însemnat să dea chiar el gol. Astfel se explică desele prezenţe ale lui Cardoso în susţinerea atacului formaţiei gorjene.

Cardoso a precizat că îşi doreşte o victorie cadou de ziua sa şi a avut parte de cadoul peferct:  „A fost victorie şi a fost cadoul pe care îl aşteptam de ziua mea. Normal că mă bucur foarte mult şi sunt fericit cu acest cadou. Nici nu putea fi altul mai bun, chiar nu îmi doream altceva. Echipa a jucat foarte bine şi mă bucur că am luat cele trei puncte. Acum pot sărbători liniştit cu prieteni mei şi cu colegii. Poate luni după antrenamente o să le dau şi o bere pentru că mi-au făcut acest cadou de ziua mea.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite