Târgu-Jiu: Copilul dispărut a fost căutat cu elicopterul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:   Copilul dispărut a fost căutat cu elicopterul
Târgu-Jiu: Copilul dispărut a fost căutat cu elicopterul

Acţiunile de căutare a copilului dispărut joi în zona Rânca sau intensificat azi când un elicopter al Direcţiei de Comunicare din cadrul MAI a survolat zona. Elicopterul model EC 135, dotat cu cameră termosensibilă, aparţine Inspectoratului General de Aviatie – MAI dar după câteva ore de zbor acţiunea a rămas tot fără rezultat.

Un elicopter dotat cu cameră termosensibilă s-a alăturat, duminică dimineaţă, operaţiunii de căutare a copilului dispărut în Zona Turistică Montană Rânca. Acesta a survolat  în cursul dimineţii zona unde un băieţelul de şapte ani a dispărut de la cabana unde stătea împreună cu bunicii săi. Comandantul Unităţii de Aviaţie a Ministerului de Interne, comandorul Niculai Chiriţă, a declarat că elicopterul a survolat suprafeţe foarte mari, unde era exclus să fi ajuns copilul, şi că nu a fost găsită niciun fel de urmă a acestuia, astfel că aparatul de zbor şi-a încheiat misiunea.
Operaţiunile de căutare fuseseră oprite, sâmbătă seară, după ce, în cursul zilei, au verificat o porţiune de teren pe o rază de zece kilometri în jurul cabanei de la care a dispărut copilul.

După o pauză de câteva ore la prânz, cei peste 300 de căutători care ia parte la acţiune au reluat căutările pe suprafeţe mai mari decât în ziua precedentă.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite