Târgu-Jiu: Copiii mahărilor din justiţie au nevoie de sprijinul familiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei trei tineri sunt cercetaţi în stare de libertate şi nu au voie să părăsească oraşul, până la finalizarea anchetei.


Până în prezent, Cătălin Avramescu, Silviu Mladin şi Constantin Gherghe au efectuat două şedinţe de consiliere.

Tinerii au nevoie în aceste momente de susţinerea părinţilor. Nu trebuie să fie criticaţi pentru că reproşurile îi afectează. Ei au consumat droguri din cauza anturajului, de care trebuie să se îndepărteze. Practic, au intrat în jocul morţii albe. Există două drumuri pentru consumatorii de droguri. Ori ajung la puşcărie, ori au parte de moarte cu supradoză. Din fericire, ei sunt începători şi au timp să aleagă un drum bun. Să renunţe la droguri”. Mai spune Daniel Dănăricu, şeful Centrului Antidrog Gorj.

Drogurile au fost trimise la laboratorul specializat din cadrul Inspectoratului General de Poliţie Bucureşti . Aşteptăm să vină rezultatele, după care dosarul va ajunge în etapa finală. Se vor face cercetări şi cu privire la reţelele de furnizare a drogurilor”,  Vasile Popescu, şeful DIICOT Gorj.

Cătălin Avramescu şi Constantin Gherge, au rude care ocupă poziţii foarte înalte în sistemul de justiţie din Gorj. Astfel, Cătălin Avramescu este fiul judecătoarei Aurora Avramescu, de la la Tribunalul Gor, iar Constantin Emanuel Gherghe este nepotul prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite