Târgu-Jiu:Continuă căutările după Constantin Velcev (galerie foto)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:Continuă căutările după Constantin Velcev (galerie foto)
Târgu-Jiu:Continuă căutările după Constantin Velcev (galerie foto)

Deşi poliţia nu exclude nicio ipoteză, varianta rătăcirii pe munte rămâne cea mai plauzibilă

Vezi aici filmul dispariţiei lui Constantin Velcev

Tot mai mulţi gorjeni sprijină autorităţile în acţiunile de căutare. Turiştii din Rânca au participat active şi ieri şi azi la căutări.
La Rânca continuă căutările şi în această dimineaţă. Căutătorii s-au grupat în echpe de la primele ore ale dimineţii şi au reînceput căutările punând accent mai ales pe cădirile în construcţie din zona staţiunii. „Căutăm în continuare. Reluam puricarea construcţiilor în idea că e posibil să fie blocat pe undeva. Căutăm şi mâine şi oricât o fi nevoie pentru că nu s-a luat nicio decizie privind sistarea căutărilor“, a declarat Sabin Cornoiu, directorul Salvamont Gorj. Şi echipele BGS continuă căutările: „Coborâm pe versanţi, apoi ne regrupăm şi stabilim alte trasee. Avem echipe pe jos şi altele cu atv-uri. Cred că o să căutăm şi mâine dar încă nu am hotărât nimic concret“, a declarat directorul de evenimente al societăţii.

Speranţe

Mamă lui ConstantinVelcev, Olga, rezistă cu greu încercărilor la care a fost supusă. Femeia spune că este hotărâtă să rămână la Rânca: „Nu plec până se termină acţiunea aici. Unde să plec? N-a apărut nici măcar un semn până acum“, a declarat azi dimineaţă femeia. Soarta familiei Velcev a impresionat o ţară întreagă motiv pentru care, din solidaritate, turiştii din Rânca participă active la căutări. „Oamenii vin să se uite, curioşi, şi nu rezistă să stea pe margine. Caută şi ei copilul fapt care ne ajută pentru că nu se ştie niciodată dacă a rămas vreun colţişor necăutat“, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al IPJ. În ceea ce priveşte continuarea căutărilor, poliţiştii spun că au experineţşe anterioare când copii dispăruţi au fost găsiţi şi după 7 zile de căutări: „Avem cazuri când am găsit copii după 7 zile aşa că nu luam în considerare variant sistării căutărilor“, a mai spus Tică.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite