Târgu-Jiu: Confruntare dificilă pentru Pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gorjenii susţin mâine unul dintre jocurile dificile ale acestui tur, în faţa unei formaţii care a pierdut doar un meci în deplasare în acest sezon. Oţelul s-a pregătit azi la Târgu Jiu, Dorinel Munteanu neavând probleme deosebite de lot înaintea acestui joc.

Pandurii joacă mâine un meci considerat foarte important de antrenorul Sorin Cârţu prin prisma punctelor pe care echipa sa le are programate pentru acest tur. „Jocul cu Oţelul este foarte important, avem un obiectiv pentru prima parte a campionatului şi pentru turul de campionat şi avem un număr de puncte de făcut.  Trebuie să mai acumulăm puncte şi de aceea ne interesează victoria” a precizat tehnicianul care e conştient că nu va fi un meci uşor. Oţelul a câştigat până acum în două jocuri în deplasare, la Internaţional şi Dinamo şi a  pierdut doar la CFR, şi acolo destul de greu. „Din ce am văzut la ultimele jocuri, Oţelul e o echipă foarte agresivă în special în momentul de primire al adversarului. E o agresivitate bună şi pot să o facă pentru că au jucători tineri cu potenţă fizică şi te supun la un adevărat chin. Nu e întâmplător nici rezultatul cu Dinamo” a explicat Cârţu câteva dintre atuurile gălăţenilor lui Munteanu.

Lipseşte doar Raskovic

Cârţu a precizat că accidentarea lui Raskovic e singura problemă de lot cu care se confruntă în acest moment: „Raskovic nu poate fi folosit pentru că are rupură, altele nu avem. Probleme mai rău de cum au fost zilele acestea când puteai să ai toţi jucătorii valizi şi să nu joci nu cred că ar putea fi. Rusu este şi el în cantonament cu ceilalţi 19 jucători deşi el a jucat şi la Sreaua şi în cupă la Iaşi. Vome vedea mâine care este lotul de 18 pentru că am mai mulţi aici în cantonament.” Pandurii se află de ieri în cantonament la Hotel Sport, în lotul pentru acest meci fiind convocat şi Hidişan care vine după o accidentare
Precum şi Ghindeanu, Nalaţi şi Tilincă, jucători care au evoluat la meciul de cupă cu Poli Iaşi. Ceilalţi fotbalişti care au evoluat la Iaşi Basara şi Kutlacic, precum şi Rada şi Livshit, au mers la Pandurii II şi vor juca azi la echipa a doua.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite