Târgu-Jiu: Confruntare oltenească pe Ion Oblemenco

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Confruntare oltenească pe Ion Oblemenco
Târgu-Jiu: Confruntare oltenească pe Ion Oblemenco

Universitatea Craiova şi Pandurii se întâlnesc azi de la ora 18:00, pe stadionul Ion Oblemenco, în cadrul jocului programat în etapa a treia a Ligii I. Meciul este aşteptat cu nerăbrade de oltenii din ambele judeţe, suporterii pandurilor aşteptând ca echipa lor să păstreze locul I iar cei dinb Craiova aşteptând încă prima victorie a favoriţilor din acest sezon.

Partida din această după-amiază, de la ora 18:00 este una specială pentru olteni. Pentru prima dată cei de la Pandurii sosesc în Bănie din postura de ocupanţi ai podiumului clasamentului, cu două victorii din două meciuri, în timp ce Ştiinţa nu a cunoscut încă gustul victoriei în acest sezon. Orgoliile sunt mari în ambele tabere, chiar dacă oaspeţii de astăzi susţin cu tărie că Universitatea rămâne echipa numărul unu a Olteniei.

Craiovenii speră la prima victorie


Cunoscut pentru ardoarea cu care îşi doreşte că învingă Craiova, antrenorul gorjenilor, Sorin Cârţu, spune că nu-l interesează rezultatul, dar şi-a avertizat elevii că nu vrea să aibă „fraierul terenului“ la el în echipă. Oficialii de la pandurii au dat declaraţii de pace înaintea confruntării de azi în timp ce jucătorii şi antrenorii au fost în silenzio stampa faţă de acest subiect.
De partea cealaltă, Dorel Stoica şi compania doresc să spele ruşinea de la Mediaş printr-un succes cu Pandurii. „Băieţii au muncit din greu la antrenamente şi speră să obţină prima victorie“, a spus directorul executiv al clubului, Dan Stălinescu.

Indisponibili de ambele părţi


Universitatea nu-l va avea în teren pe Dănănae, locul său urmând să fie luat, cel mai probabil, de Bărboianu, titular pe acest post în ultimul meci al naţionalei de tineret. În schimb, Cârţu nu va putea conta pe Kutlacic, Tremonti şi Ghindeanu. Acesta din urmă este cel care a marcat golul ultimei victorii a pandurilor în faţa Craiovei, în returul campionatului trecut. Ghindeanu şi-a reluat pregătirea dar nu este încă la 100% din capacitate el avâd de recuperat pregătirea de vară.
Fost şi el pe lista infirmeriei, Cosmin Tilincă a revenit la antrenamente şi este apt de joc urmând să fie inclul probabil în lot de săptămâna viitoare. 
 
Partida Universitatea - Pandurii va putea fi urmărită LIVETEXT şi FOTO pe www.adevarul.ro.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite