Târgu-Jiu: Confruntare dificilă la Sibiu pentru Energia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Confruntare dificilă la Sibiu pentru Energia
Târgu-Jiu: Confruntare dificilă la Sibiu pentru Energia

Antrenorul Theo Evans a apreciat că meciul pe care Energia Rovinari îl are programat la Sibiu în această etapă este unul foarte dificil. CSU Atlassib este una dintre echipele care se bat an de an pentru titlu iar anul acesta echipa sibiană a făcut noi achiziţii.

Formaţia sibiană este una dintre echipele care s-au luptat în fiecare an pentru primele locuri din clasament  iar anul acesta şi-a anunţat intenţia de a câştiga titlul perfectând o serie de achiziţii de mare valoare. Antrenorul Theo Evans a explicat că un succes la Sibiu ar fi o reuşită importantă pentru echipa sa care ar ajunge în zona superioară a clasamentului.
Energia are un moral bun înaintea meciului de azi pentru că vine după un succes pe teren propriu dar tehnicianul avertizează că greul acum va începe pentru elevii săi: „Ne-am bucurat după primul succes al nostru, dar adevărul este că acum trebuie să privim mai departe. Ne aflăm abia la început, şi ce e mai greu abia de acum încolo va veni. Trebuie să ne „încălzim” pentru ce urmează, adică să ne îmbunătăţim jocul de la meci la meci.”

Evans a apreciat creşterea din jocul echipei, chiar şi la jocurile pierdute dar a constatat că jocul echipei sale nu este constant dată fiind lipsa de omogenitate: „Şi la meciul de la Piteşti şi la meciul cu Steaua s-a văzut că băieţii au început să joace din ce în ce mai bine, singura problemă care va mai trebui rezolvată şi cred eu va fi şi cea mai importantă, este constanţa echipei, iar aici e vorba de capitolul omogenitate. Avem mulţi jucători noi la echipă şi este destul de greu până toată lumea se va integra aşa cum vreau. Trebuie să avem răbdare de acum înainte. Avem deja o victorie, sunt convins că vor mai veni şi altele, dar şi insuccese.”

Energia va susţine în această seară, de la ora 17:00 cel de-al doilea meci în deplasare din acest sezon, cu CSU Atlassib Sibiu, primul joc în deplasare fiind pierdut în faţa celor de la BC Argeş Piteşti.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite