Târgu-Jiu: Conducerea Energiei e mulţumită de rezultate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Conducerea Energiei e mulţumită de rezultate
Târgu-Jiu: Conducerea Energiei e mulţumită de rezultate

Preşedintele executiv al Energiei Rovinari, Dan Cumpănaşu, crede că echipa sa este în grafic în ceea ce priveşte rezultatele iar ultimul eşec de la Craiova nu l-a luat prin surprindere.

Energia Rovinari rămâne o echipă inconstantă în ceea ce priveşte rezultatele, câştigând în faţa echipelor de top dar pierzând cu ultimele clasate cum s-a întâmplat la meciul cu SCMU Craiova, câştigat de craioveni cu scorul de 68-66.

Gorjenii sunt în grafic


Preşedintele Cumpănaşu a explicat ieri că nu surprinde evoluţia aceasta a echipei în salturi şi nici rezultatele pentru că atunci când s-a pornit la drum cu noua formulă se ştia că rezultatele nu vor putea veni imediat: „Nu avem cum să fim o echipă legată pentru că jucători sunt nou veniţi la echipă şi e nevoie de timp pentru a se forma o echipă. Dar rezultatele acestea nu ne surprind pentru că ne aşteptam să fie aşa.”  Preşedintele baschetbaliştilor crede că echipa e în grafic acum, chiar dacă a pierdut trei meciuri: „Totuşi suntem în grafic pentru că am realizat ceea ce ne-am propus. Poate cu timp şi jocul echipei va fi mai bun,. Dar deocamdată asta s-a putut face la bugetul actual. Poate din iarnă vom mai completa echipa dacă ne va permite bugetul.”

Craiova a fost mai pragmatică

SCMU Craiova nu avea nici o victorie până la meciul din ultima etapă cu Energia şi a reuşit să se impună în faţa formaţiei antrenate de Theo Evans, la fel ca şi Gladiator Cluj Napoca cu care gorjenii jucaseră anterior.
Antrenorul secund al Energiei, Laurenţiu Răuţ, este de părere că SCMU Craiova a fost echipa mai pragmatică şi de aceea s-a impus la jocul din ultima etapă: „Am pierdut meciul în primele două sferturi, când am făcut foarte multe greşeli. După pauză am revenit, am jucat mai bine, dar nu a fost de ajuns. A trebuit să recuperăm greşelile din primele două sferturi. Ştiam potenţialul Craiovei, nu am fost relaxaţi. Am avut foarte multe ratări, procentajele aruncărilor de două puncte sunt foarte slabe. Craiova a fost o echipă mult mai pragmatică şi a câştigat meciul“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite